Gå till innehåll
Sydsvenska Bouleförbundet
Sydsvenska Bouleförbundet

2021-07-19

Hej Boulevänner!

I helgen inleddes årets DM, ett DM som i år samtidigt är ett SM-kval, och de första distrikstsmästarna korades. Vi säger grattis till dessa och ett stort lycka till i SM-slutspelet! Resultatet från helgens spel kommer redovisas senare, på vår Facebook-sida och om allt klaffar även här på hemsidan. DM fortsätter kommande helg med spel i dubbel och mixeddubbel och då blir det till Tyringe man får bege sig om man vill se vilka som tar hem medaljerna.

Styrelsen passade under lördagen på att träffas i verkliga livet på plats i Malmö, för första gången på mycket länge. Det blev ett kort möte där vi kunde konstatera att DM startat med lite extra jobb i förberedelserna pga de omständigheter som råder detta speciella år. Att anmäla och betala till SBF för ett DM kan ju t ex verka märkligt men beror ju på att det också är ett SM-kval och att SBF därför också står för viss administration och tar en del kostnader.

Seriespel kommer det att bli under tre helger med start den 14-15 augusti i Malmö. Det fortsätter sedan med två speltillfällen i september, den 11-12 i Kristianstad och den 25-26 där vi för tillfället inte har bestämt spelplats men villiga arrangörer finns. Mycket spel i avslutningen av utesäsongen i år alltså!

Så mycket mer fanns det inte att diskutera på styrelsemötet, en Hallsvenska kommer vi arrangera i vinter, men där behöver vi klura lite mer på hur det ska spelas så vi återkommer med mer information lite senare i sommar.

Hoppas ni alla njuter av den fina sommaren och av att vi är tillbaka på banorna på allvar nu. Fortfarande råder ju en pandemi och vi måste respektera att vissa restriktioner begränsar oss men visst är det härligt att få tävla igen!

Boulehälsningar

Anders Ståhl, ordförande SSBF

Publicerad: 2023-01-04

Senast uppdaterad: 2022-12-25

Sponsorer

Postadress

Tallvägen 5, 282 74 Hästveda

C/O Emelie Olsen

Kontakta oss

info@sydsvenskboule.se

Ordförande Anders Ståhl
0706 - 47 94 77